Gymnázium Dačice | 70 let

CO VY NA TO? Valentýn

Sedmý díl cyklu Co vy na to? se věnuje svátku lásky a náklonnosti mezi partnery. Zároveň také svátku nakupování. Anketu připravila dvojice Hanuš Musel a Lukáš Rella.

vloženo před 2 roky 3:58 388 zhlédnutí

Komentáře

vloženo před 2 roky Anonymní pohoršenec

Velmi pěkný snímek, podařený, zandaný, vybrikulovaný - je zde však jedna nesrovnalost, a to veliká: Jsem jeden z tázaných a z obav o své zdraví si přeji zůstat anonymní. Byl jsem tázán a jedna z otázek byla položena, a to otázka o místě na rande - odpověděl jsem. Odpověď byla, že pro mne je ideální rande vzít holku do sklepa... a tam vzájemně studovat bibli, ani se nedržet za ruce, nic. To vše po svatbě. Doufal jsem, že touto odpovědí vzbudím silnější křesťanskou morálku v našich dětech, ale Herr Humus Musmus Mamutná se rozhodkl, že tato má řeč nestojí za řeč a do videa ji neumístil. Jestli bych mohl poskytnout nějaký výchovný postih, udělal bych to. Ale má imunitu, neboť je silnější, než já. Děkuji za pochopení. Ale pěkné, pěkně plynoucí video, Lukášova suchost dodává na úderu, jako suché víno. Jen je tam málo mě.

Odpovědět
*
Vaše osobní údaje z kontaktního formuláře použijeme, jen abychom vás mohli kontaktovat a odpovědět vám na váš dotaz nebo poptávku. Ochrana vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá. Proto probíhá plně v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016. Vaše údaje jsou v bezpečí a neposkytneme je třetí straně, ani je nevyužijeme pro internetový marketing.
zpět nahoru