Gymnázium Dačice | 70 let

CO VY NA TO? Spodní prádlo

3. duben je Mezinárodním dnem spodního prádla. A tak se ve 13. díle našich anket konečně dostaly ke slovu prvačky s otázkou, která je pronásleduje od jejich nástupu do gymnázia: kalhotky nebo tanga? Důvěru zpracovat toto ožehavé téma dostala Anetka s Lucinkou.

vloženo před 2 roky 4:43 379 zhlédnutí

Komentáře

vloženo před 2 roky NejsemMaxikiKdyzSiToPanTobolkaMyslí

Už by to zase chtělo multitalentovanou a perspektivní dvojici, Maxmilián Fischer a Štěpán Bastl, také by mohli být napsáni na web školy, jelikož jsou vaše nejlepší a nejoblíbenější dvojice. Děkuji za váš drahý čas S pozdravem NejsemMaxikiKdyzSiToPanTobolkaMyslí Ps. Též by mohli dostat jedničku za dobrou reprezentaci školy a vytváření fanclubu G-One tv.

Odpovědět
*
Vaše osobní údaje z kontaktního formuláře použijeme, jen abychom vás mohli kontaktovat a odpovědět vám na váš dotaz nebo poptávku. Ochrana vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá. Proto probíhá plně v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016. Vaše údaje jsou v bezpečí a neposkytneme je třetí straně, ani je nevyužijeme pro internetový marketing.
zpět nahoru